Ascensió al Taillon (3144m)

El passat dia 10 d’Agost, de nou  membres de l’Associació van assolir  un nou cim de més de 3000 metres, el Taillon de 3144 metres des del Circ de Gavarnie en el Pirineu Francés, els components són: Joan Alamà, Anna Martínez, Eva Martínez, Jorge Vilchez, Carlos Viejo i Juanmi Peris.

Es tracta del tercer cim consecutiu des que es va iniciar el projecte Quercus 3000. Tot i que l’objectiu inical era aconseguir fer cim al Vignemale de 3298 metres a la mateixa zona, es va decidir canviar d’objectiu a causa de les adverses condicions meteorològiques previstes.

Vos deixem amb unes imatges que no deixen indiferent a ningú.

 

Just baix de la Bretxa de Rolando baixant cap al Refugi de Serradets
El membres de la Expedició

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pic del Coll des Tentes

 

 

Al Cim Taillon 3144m Joan Alamà, Anna Martínez, Eva Martínez, Jorge Vilchez, Carlos Viejo i Juanmi Peris

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *