Monogràfic curs MTL

 

El passat 15 de Decembre va començar el curs de MTL (Monitor de temps lliure infantil i juvenil) Curs que Quercus va organitzar amb el suport ofiacial i la col·laboració d’Associació Accent, escola d’animadors (www.asociacioaccent.com)

Este curs està regulat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) , per la qual es regulen els cursos en matèria d’Animació Juvenil impartits per les escoles oficials d’animació juvenil de la Comunitat Valenciana.

L’etapa lectiva va tindre una duració de 125 hores presencials, finalitzant esta en el mes d’Abril de 2013 amb un monogràfic d’Educació mediombiental, coneixement de flora i fauna del lloc, cartografia i orientació així com també teoria i pràctica al voltant de les tècniques a l’aire lliure.

Tot això localitzat en Calles, en l’alberg Puente Alta, conseguint que els participants del curs pogueren posar en pràctica tot el que havien aprés. Sens dubte va ser un cap de setmana molt enriquidor on també es van compartir molt bons moments

Ací teniu una xicoteta mostra del que es va fer.

 

 

Jesús fent una explicació de la flora present
Participants del Monogràfic

 

 

 

Projecció sobre flora

 

Tots els participants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *