Dissabte 17 d’agost… Barranc de l’Abdet (la Marina Baixa)

Benvolgudes i benvolguts.

Per aquest dissabte 17 d’agost de 2013 hem organitzat una eixida al Barranc de l’Abdet. Es tracta d’un barranc aquàtic amb ràpels, força bonic i senzill. Seguidament us detallem la fitxa i anotacions de l’activitat.

BARRANC DE L’ABDET (la Marina Baixa)

Data, hora i eixida: dissabte 17 d’agost de 2013, 7:30h des de la Llar Jove (Guarderia Municipal).
Tornada: 19.30h – 20h. al mateix lloc de l’eixida (hora aproximada).
Dificultat: baixa-mitja.
Edat mínima: 16 anys (els menors d’edat haureu de dur emplenada i signada l’autorització adjunta al peu d’aquesta entrada).
Cal dur: neopré, calçat aquàtic (NO xancles), roba i calçat eixuts, tovallola, esmorzar, dinar, aigua (mínim 1.5l.) i 1 bossa de plàstic gran (per a allò mullat).
Preu: 15€.
Places: 20.

ANOTACIONS:

– Cal tenir experiència en ràpel.
– El preu inclou el transport, l’activitat i el material (arnés, casc, vuit i mosquetó).
– Podeu organitzar-vos i agafar una motxilla que es puga mullar per cada 4 o 5 persones per dur aigua a dins del barranc.
– Com les places estan bastant limitades, l’ordre d’inscripció serà el de resposta al nostre email [email protected]
– És IMPRESCINDIBLE disposar de neopré propi. Si voleu aprofitar per tenir-ne un, com imaginareu, podeu aconseguir-ne algun senzill i barat a les grans superfícies. Tanmateix, ja posats, si en voleu un de més bo, hi han altres possibilitats, per exemple a la botiga Portear Kayacs de Godella (963 565 555). Baix comanda, podeu tenir algun dels models curts per 57€, per exemple els models BravoBeta de Tecnomar. Cal tenir en compte que s’hauria d’encomanar avui o demà indicant model i talla per poder recollir-ho abans de dissabte. Si voleu, pregunteu per Javi i digueu que sou de Quercus 😀
– Si algú disposa d’arnés, casc, vuit i mosquetó propis, que ens ho indique per poder augmentar així algunes poques places més.
Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres pels mitjans habituals.
Salut i una forta abraçada.

Publicat per

admin

Aquest és l'administrador del web, no esborrar ni modificar res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *